Iskolapszichológus a Virányos Általános Iskolában

Rendelési idő: Hétfő: 8-14 óráig

                       Szerda: 8-14 óráig

                       Csütörtök: előre egyeztetett időpontokban

 

Az alábbi problémákkal lehet hozzám fordulni:

 

- a gyermek nem teljesít úgy, ahogy az a képességei alapján elvárható lenne

- családi krízishelyzet miatt lelki támogatást igényel
- nem érzi jól magát az osztályban, nehezen illeszkedik be

- elégedetlen magával, teljesítményével, külsejével
- szorong, nehezen szólal meg
- indulatos, könnyen keveredik konfliktushelyzetbe

- mindig nagyon fáradt

- sokat beteg, aminek nem találják egészségügyi okát.

  Az iskolapszichológus segítségét a szülőn kívül, a pedagógus és a gyermek maga is kérheti. Igyekszem a tanárokkal és szülőkkel partneri viszonyt kialakítva, támogatást nyújtani a diákok magatartási, beilleszkedési, teljesítménybeli és továbbtanulással kapcsolatos problémáinak megoldásában. Szükség esetén közvetítő szerepet is betöltök, hidat képezve a tanár-diák és szülő-gyermek közti konfliktus helyzetek megoldásában. A kompetencia határaimon kívül eső problémák orvoslásához a nevelési tanácsadó segítségét kérem, és szükség esetén közvetítek az iskola és a terápiát/fejlesztést végző szakember/intézmény közt.

A foglalkozásokon alkalmazott módszereimet a gyermekek személyiségéhez és problémájához alkalmazkodva választom meg. Az egyéni foglalkozások keretében a kisebbekkel főként játék- és művészetterápiás eszközökkel dolgozom, a nagyobbak számára támogató, én-erősítő, önismeret fejlesztő beszélgetésekkel és pszicho-edukációval segítek problémáik megoldásában.

A gyermekkel való pszichológiai foglalkozást minden esetbenszülőkonzultáció előz meg, melyre az alábbi e-mail címen vagy telefonszámon lehet időpontot egyeztetni:

 

Hernádi Anna (pszichológus)                    Tel: 06 20 360 1268

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Az egyéni pszichológiai foglalkozásokhoz szükséges szülői beleegyező nyilatkozat letölthető innen: